Ursäkta och skärpning

Först vill jag be om ursäkt för att jag skrek på en båt som krockade med oss och inte snurrade. Jag borde bara ropat protest och hissat den röda flaggan. Samtidigt kan jag efter lite snack på kajen efter gårdagens segling konstatera att det är för många incidenter på banan. Jag förstår att det finns många 50/50 situationer och det må så vara. Men att försöka försöka krocka sig förbi vid rundningar är inte och har aldrig varit ok. Om man t.ex kommer in för babord så måste man hålla utsikt och vara beredd på att ducka. Att vara ”nästan före” räcker inte!

Till nästa tisdag vill vi i styrelsen helt enkelt se schysstare segling

//Anders

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>