Totalen efter 7 delseglingar

Det börjar närma sig finalen i S606C. Endast 2 delseglingar återstår och det börjar nu bli dags att kolla på totalen. I år med en något förkortad serie så kommer 9 seglingar att räknas bort. Totalen nedan är dock sorterad på 6 borträknade. Som vanligt hittar vi 905, Peter & Hans, i toppen. I år har vi dock tre nya båtar som på allvar konkurrerar om titeln: 242 med Johan & Co, 916 Markus & Anders och 832 Sam & Jonas. Detta gäller speciellt om man tittar på totalen efter 9 borträknade.

1 kommentar tillTotalen efter 7 delseglingar

  • Björn Gustavsson

    Hej, 428 var arrangör de 3 första deltävlingarna och bör 4,4,4 där isf 35,35,35
    Mvh Björn

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>