Team Henri Lloyd vann årets 606 Cup med minsta möjliga marginal

Endast en segling idag pga lätta vindar. SWE849 med Pelle och Bengt seglade suveränt och lyckades, trots diverse vindhål, behålla ledningen från första kryssbenet runt hela banan. I totalcupen blev det som vanligt en hård match mellan 905 Peter och Hans och 933 Hans och Anders. 933 åkte på en tjuvstart men då 905 slutade 8:a vann 933 Cupen på samma poäng som 905 men med fler ettor. 3:a slutade 886 med Håkan och Johan. Team Henri Lloyd har i år seglats av Hans Eckerström, Christian Hadenius och Anders Edblad. Ett stort tack till alla seglare och funktionärer. Känns bra att vi i dessa märkliga tider ändå lyckats hålla igång cupen på ett ”proffsigt” sätt! Nu laddar vi för ett kul SM den 11-13 september!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>