Ice cup 2018 – 606 seglare tar hem finalen

Ett stort grattis till team Nihlmark, Pelle Nihlmark, Lotta Dahl, Karin Skantze, Richard Larsson och Gunnar Alaeus som efter en Round Robin serie kvalificerade sig till finalseglingen med 6 deltagare. Spännande sista läns där de trots lite trassel med spinnackern gjorde ett strålande sista ben och vann finalen.

Snyggt seglat !Ice cup IMG_1908

1 kommentar tillIce cup 2018 – 606 seglare tar hem finalen

  • Pelle Nihlmark

    Tack för glada tillrop från bryggan! Vi var lite ojämna på lördagen, klarade oss med ett nödrop till finalen, men väl där ledde vi runt banan. Grymt gäng! Korta, landnära race tycks ha en allt större plats i framtidens seglingssport. Där är vi från S606K väl positionerade, men vi behöver få med en yngre generation också.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>