Stockholm 606 Cup med Sveriges bästa seglare (justerat resultat)

Extremt kul att Sveriges bästa seglare just nu, Anton Dahlberg dök upp för att segla 606. Anton har en hel ryggsäck med medaljer från stora mästerskap och blev bland annat Europamästare i 470 i våras. Nedan ser ni hur Anton lär Johan hur ett 606 segel skall rullas.

Som vanligt blev det tre tuffa race med 3 olika vinnare bland annat så spikade Anton och Johan segling 2. Till slut blev det 933 med Hans och Anders som lyckades ta första platsen. Johan och Anton blev tvåa och på tredjeplatsen kom Björn och Jonas

 

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>