Hans Eckerström och Anders Edblad totalvinnare i Stockholm 606 Cup

Efter 39 seglingar i alla typer av vindar och förhållanden lyckades till slut 933 med Hans Eckerström och Anders Edblad ta sig förbi förra årets vinnare 905 Peter Pohl och Hans Guste. Allt avgjordes i sista delseglingen där 933 lyckade slå 905 med 2 poäng. I kampen om tredjeplatsen lyckades 428 Björn Gustavsson och Jonas Lindberg precis gå om 817 Niklas Clementsson och Simon Dismo. Även i denna kamp skilde det endast 1 poäng.

 

1 kommentar tillHans Eckerström och Anders Edblad totalvinnare i Stockholm 606 Cup

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>