Dags att planera säsongen 2017!

I dagarna annonserade förbundet att datumen för FSE Robline 606 cup är spikade, så nu går det både att planera kappseglingskalendern och anmäla sig till samtliga regattor. Årets stora höjdpunkt blir SM i Hölick, Hudiksvall där Hudiksvalls Sjösportsällskap utlovar ett arrangemang utöver det vanliga! Datum för Rikscupen finns här

http://606-forbundet.se/kappsegling/rikscupen-2010/

Årets höjdpunkt nr 2 är Stockholms 606-regatta, tillika DM, som i år kommer seglas på hemmavatten på riktigt. Vi hoppas få bjuda våra förbundsvänner på en packad startlinje och tajt kappsegling á la Islinge. Notera 2-3 september, mer information följer.

 

Snart är det vår!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>