Tid för motioner och förslag på styrelseledamot

Har du förslag på hur klubben kan förbättra eller förändra verksamheten? Skriv en motion till årsmötet.

Är du sugen, eller känner du någon lämplig i klubben som vill sitta i styrelsen? Styrelsearbetet är grunden i vår verksamhet och klubben är helt beroende av att medlemmar ställer upp. Nu söker vi efter en person som kan hjälpa till med kommunikationen, som gillar det klubben gör och tycker det är roligt att skriva.

Alla medlemmar som fyllt femton år är enligt klubbens stadgar välkomna att skicka in motioner. Motionen ska vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor innan årsmötet. Mötet sker i år den 17 november, så sista dagen att skicka in en motion är den 20 oktober. En formell kallelse till årsmötet kommer inom två veckor.

Skicka motion och ledamotsförslag till: ordf@s606k.se

Stadgar finns här.

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>