Dags att rulla ut från TBK

Med osannolikt väder lider säsongen obönhörligen mot sitt slut. På lördag måste alla 606:or ha rullat ut genom grindarna på TBK. Båtar som inte respekterar detta äventyrar vår goda relation med TBK, som S606K är helt beroende av.

Lördag är även avslutning på seglingssäsongen för S606K:s del med sista omgången av höstserien. Trots den relativt skrala uppslutningen med sju båtar förra gången var det väldigt lyckat, så ta chansen att avsluta Islingesäsongen med segling nu på lördag innan båten rullar ut. Anmäl båten i vår mojäng. Lördagen blir även den perfekta uppvärmningen inför avslutningen av Rikscupen som sker helgen därpå i Lidköping. Den regattan brukar vara en höjdare och det finns platser kvar, inbjudan finns här.

20160910_134917

Båten ska helst rulla någon annanstans efter lördag men kan tillfälligt stå på kajen. Entusiastiskt undantag ges förstås till de som planerar segla i Lidköping.

1 kommentar tillDags att rulla ut från TBK

  • Björn

    Hej ni som seglar lhöstcupen!
    Skulle ni kunna flytta ut vår båt 428 nu på lördag utanför staketet? Annars sladdar 428 tyvärr kvar till söndag eller måndag innan den kan flyttas ut då vi är bortresta!
    Mvh Björ och Jonas

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>