Uppräkning mot omstarten

Mindre än en vecka till att cupen drar igång igen, tisdag 9 augusti. Ett bra sätt att bli av med semesterringrosten innan SM som följer helgen efter. Är din båt ännu inte anmäld till SM? Den är fortfarande mycket välkommen, läs mer och anmäl er här.

Flagga AP

Inför tisdag finns en nyhet, klubben har införskaffat en flagga till. AP används för att skjuta upp en start. Till exempel om linjen ligger alldeles snett eller om en boj driver. AP kan sättas ända fram till sekunden före start, med stöd av två ljudsignaler. Det kan vara enklare att skjuta upp starten än att göra en omstart. Tas ned med en ljudsignal sex minuter före nästa start. Läs mer i funktionärsinstruktionen och startlathunden.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>