Stockholms 606-cup 12 | Bilder

Säsongens näst sista cuptisdag bjöd på en laber avtagande bris från skogen i sydväst. Trots en medvetet kort bana hann vinden dö under andra racet vilket gav att en del båtar bröt, men mot slutet fyllde det på igen. Inga av toppbåtarna i cupen gav förstås upp och där är det stenhårt, en uppdaterad total med två borträknade finns här. 905 visade att de kan prestera när det verkligen gäller, men de jagas fortfarande av 933 och 875. Det blir en rafflande slutkamp nästa tisdag.

Hela 23 båtar trängdes på banan. Det var det väl värt, t-shirtsegling när den är som bäst. Tack till funktionärerna Richard och Fredrik från 837, den extra fjärdeplatsen är ni värda. Richard tog även bilderna nedan, 89 till kan beskådas här. Tack!

DSC_4882 DSC_4934

DSC_5023 DSC_5025 DSC_5034

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>