Final i Stockholms 606-cup, på väg mot regattan

Sista tisdagen i augusti är också trettonde cupkvällen och final. Vi hoppas på stor uppslutning, och än är inte cupen avgjord, ni kan gå in på totalen och kolla vilka förutsättningar just er båt har. Som vanligt är toppbåtarna inte bara bemannade med duktiga seglare ombord, utan även hög närvaro ger ofta bättre placering då vi räknar elva av de tretton kvällarna.

Cupavslutningen följs som vanligt av Stockholms 606-regatta. Glädjande att se att ett antal klubbåtar anmält sig på sistone, plus att en handfull namnkunniga båtar tar sig till Viggan från övriga landet, vilket gör att vi får ett riktigt starkt startfält. Lördagens after sail innehåller även ett extra årsmöte i 606-förbundet, där en ny förbundsordförande ska väljas.

Har ni ännu inte anmält er till gratisbogseringen så gör det nu. Samling torsdag kl 17:00, en representant behövs från varje båt som ska med. Återtåg sker efter prisutdelningen på söndag. Anmäl er till Hans Guste på tavling@s606k.se

unspecified

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>