Anmäl er till regattan

Nu är hög tid att anmäla båten till Stockholms 606-regatta 3-4 september. Klubbens mästerskap seglas som vanligt första helgen i september med Viggbyholm som bas. Förutom KM är regattan även DM i 606, plus rikscupsegling nummer fyra. Speciellt i år är att vi firar tio år med samma seglingsledning. I ett decennium har en av Sveriges flitigaste och mest meriterade tävlingsledare, Patrik Schander med team, bidragit till att göra regattan till en av Sveriges största entypsregattor. Missa inte!
  • Inbjudan finns här
  • Anmälan görs på 606-förbundets hemsida
  • Anmälningsavgift 500 kr, senast 26/8. Plusgiro 39 90 12-4 eller swish 123 3880762
För att förenkla för medlemmar att delta erbjuder vi i år bogserhjälp Islinge – Viggan tur och retur. Mycket enklare än att traila, och det räcker med en ansvarig person per båt i samband med bogseringen. Hör av er till Hans Guste på tavling@s606k.se om ni vill ha skjuts. Hittills är tolv båtar anmälda till regattan, det blir roligare med fler. Ni vet väl att klubben har swish? Det har aldrig varit enklare att anmäla båten.
IMG_1483

Målgång i Stockholms 606-regatta, Stora Värtan 2013.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>