Stockholms 606-cup 8 | Bilder

Det kan låta tjatigt men ännu en tisdagskväll med fantastiska förhållanden. Kvällens underhållning bestod av sydliga vindar vridande mot väst. Puffigt är det alltid på Lilla Värtan men denna kväll var det mer än vanligt, extremt lokala stråk som kunde vara uppemot sju-åtta sekundmeter mot två-tre bara några meter bort. Bäst hanterades vindarna av Eckerström/Edblad i 933 som vann med imponerande serien 1-2-1. När hände det senast?

Tack till funkis Niklas från 896 med assistent för ett bra jobb trots drivande ankare. Han tog några av bilderna, andra togs av Martin Gadman som brukar ses ombord på 932, men denna kväll var han på läktarplats i en rib.

Alla ser ut att haft flytvästen på. Nästa tisdag är sista cupseglingen före sommaruppehållet. Då är det gastarnas pokal, när rorsman och gast byter plats. Vi ses!

bild1

bild10 bild4 IMG_7318 IMG_6545 IMG_6449 IMG_2961

bild8

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>