Stockholms 606-cup 6 |Bilder

21 båtar på startlinjen, en kvar i land för meck, och en ensam skeppare på motorcykel som längtade ut. För tredje tisdagen i år var det sommarvarmt. Mörka moln tornade upp och vinden ökade men åskbyarna uteblev. I funkisbåten fick Micke och Mogge från 488 det svettigt att följa med ett konstant högervrid och avtagande vindar, men vinden kom tillbaka till tredje. Grattis till Björn och Jonas i 428 som spikade kvällen!

Kvällens bonus var fem gästande ynglingar från Lidingö Jolleseglare, katamaranseglande tonåringar som för första gången fick prova på spinnaker och kölbåtskappsegling. Riktigt kul för alla inblandade, vi satsar på att få det till en årlig tradition.

För tredje tisdagen så gick temperaturen ned tio grader några timmar efter sista målgång. Beati sumus.

IMG_2886

Karin och Maud i 449 fick med en av ungdomarna, början till slutet för ordinare andragast Per?

IMG_0458 IMG_0459 IMG_0460 IMG_0461 IMG_0462 IMG_0463 IMG_0464 IMG_0465

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>