En insats för återväxten

S606K har blivit kontaktad av grannklubben Lidingö Jolleseglare. Deras ungdomsgrupp med fjorton- till artonåringar som tränar katamaran vill gärna prova att kappsegla ombord på en kölbåt. Så på tisdag välkomnar vi fyra-fem unga att följa med ombord på lika många båtar. Klart är att 349, 424 och 832 tar med var sin tonåring ombord, övriga får fördelas på kajen under skepparmötet 17:30.

Här finns potentialen att få unga intresserade av kölbåtssegling, 606 är en klass inom ekonomiskt räckhåll för en ung plånbok. Och en möjlighet för S606K att få in ungt blod, kul för alla inblandade och en nödvändighet för klubbens deltagande i Allsvenskan som har juniorkrav. This could be the beginning of a beautiful friendship.

Ungdomarna är vana vid att segla snabbare än vi, i katamaranen Spitfire. Foto: Lidingö Jolleseglare

Ungdomarna är vana vid att segla snabbare än vi, i katamaranen Spitfire. Foto: Lidingö Jolleseglare

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>