Andra omgången av Allsvenskan

10-12 juni seglas andra omgången av Allsvenskan i segling. Första blev det stolpe ut för S606K men den här helgen ser förutsättningarna fina ut för revansch. Ekerö BK arrar och seglingarna är utanför Jungfrusunds marina. Prognosen säger hyfsat starka vindar, på Mälaren innebär det så snurrigt som vi brukar fostras i, och närheten till Stockholm ger hemmaplanfördel. Åk gärna till Jungfrusund ochLogga Allsvenskan heja på våra seglare.

Läs mer om Allsvenskan på Seglarförbundets webb, följ det som händer på facebook, och tracka seglingarna genom SAP.

Go S606K!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>