Allsvenskan segling 2 avslutad

Motigheterna fortsatte för vårt Allsvenska team på allsvenskans delsegling 2 ute på Ekerö under fredagen och lördagen. Teamet hade bra fart i båten men hade fortsatt stolpe ut och förlorade flera placeringar under de sista länsarna. Mogge och Johan coachade teamet väldigt bra och under söndagen visade teamet att S606K kan slå de bästa lagen i serien. Söndagens resultat blev 4-1-2-1.Vårt resultat den här gången blev en 13:e plats och ett steg åt rätt håll.Allsvenska laget Ekerö

Bra kämpat Michael Schibbye, Linn Dismo, Simon Dismo och Mårten Blixt.

Mer info och fullständigt resultat från Allsvenskan här

Allsvenskan_Ekerö

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>