Stockhoms 606-cup 2 |Resultat

Det har sagts förr om S606C och det tål att upprepas, vilken kväll! Årets varmaste, perfekta byiga vindar från syd som än premierade vänsterkanten, än höger. 23 båtar fick njuta av detta. Korta banor gav riktigt tajta situationer med både tjuvstarter, en hel del kontakt mellan både skrov och riggar och diskning. Tänk på att inte ha för små marginaler, så här tidigt på säsongen har inte alla dammat av vinterns ringrost. Stort tack till Hans och Anders från 933 som skötte kvällens funkisskap med den äran. Extra tack till Anders som tog de fina bilderna, fler finns här. De hade även en entusiastisk fotograf från Lidingö tidning med ombord under första racet, Lidingöbor håll ögonen på tidningen.

Nu har båtarna rullat in på TBK men vi väntar fortfarande på några. Säsongen är igång på allvar. Och under kvällens upptagning sjönk temperaturen rejält och en kall nordan satte in. S606C är välsignat.

[table id=45 /]

IMG_4953 IMG_4969 IMG_4976 IMG_5027

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>