Stockhoms 606-cup 3 |Resultat

Förra veckans sommarvärme var bortblåst men vindarna stod sig. Tjugo båtar firade syttende mai på bästa sätt i 2-4 m/s. Mer vind mot Islinge Beach, lastbilsparkeringen. Grattis till kvällens vinnare 875 som efter båtbyte verkligen hittat skruven.

Tyvärr två rejäla krockar; en böjd mast och ett rejält hål i fören på en båt. Fyra båtar utgick i sista racet. Det har varit lite för mycket båtkontakt i år, alla som seglar S606C uppmanas att hålla avstånd och marginaler.

Tack till kvällen funktionärer Björn och Jonas från 428, blir en extra fyra i protokollet. Extra tack för bilderna, längst ned en kvarglömd flytväst som senast sågs vid kranen. Nu i lådan vid kranen says Simon.

[table id=46 /]

IMG_0620 IMG_0630 IMG_0604 IMG_0627 IMG_0685 IMG_0687

IMG_0688

3 kommentarer tillStockhoms 606-cup 3 |Resultat

 • Simon SWE 869

  Flytvästen hamnade i klubbens låda när jag låste grinden.

 • Jakob T

  Alla får gissa vems den är!
  Ledtråd. Gissa alltid på Jakob när det gäller kvarglömda saker. 🙂

 • Johan SWE-349

  Kan man se vems det är på bilderna?

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>