Stävnummer montering

När Stockholms 606-cup startar om knappt två veckor ska deltagande båtar föra stävnummer på båda sidor. Numren ligger i lådan under kranen, bredvid en påse med material som kan vara användbart vid applicering. Att tänka på:

  • Rengör ytorna noga
  • Främsta siffran ska sitta 30 cm bakom förligaste punkt (längst fram på relingslisten)
  • För att få siffrorna vågräta bör de vara ca fem cm under relingslisten längst fram och fyra cm längst bak

Siffrorna i lådan ligger i nummerordning i ett brunt kuvert. Var rädd om dem och lägg tillbaka dem när du tagit dina. I påsen från macken finns t-röd och polertork för rengöring, tumstock och eltejp för markering, plus en instruktion. Använd gärna och se till att lägga tillbaka påsen med innehåll efteråt. Detaljer kring applicering finns på S606C:s instruktionssida här.

Båt som förlorar sitt stävnummer får själv stå för kostnaden för nytt, runt hundralappen plus frakt.

Siffror beställda i färg

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>