Tisdagsträning i vår och träningshelg i Nynäs

S606K inleder säsongen som vanligt med träning på tisdagskvällarna under april. Isläget är gynnsamt så förhoppningsvis drar vi igång som planerat den 5 april. Nytt för i år är att klubben tillsammans med 606-förbundet anordnar ett träningsläger i Nynäshamn 23-24 april. Vi hoppas många deltagare, även 606-seglare från övriga klubbar. Här finns en gyllene möjlighet att inte bara träna fart och skaka av vinterrosten utan också att lära känna sommarens SM-vatten. Troligen under ledning av hemmasonen, segelmakaren och 606-legenden Björn Österberg.

Detaljer om träningen finns under fliken mer segling, eller klicka här. Såhär såg det ut för ett par år sedan. Nu börjar suget. Välkomna!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>