Tisdagsträning i vår och träningshelg i Nynäs

S606K inleder säsongen som vanligt med träning på tisdagskvällarna under april. Isläget är gynnsamt så förhoppningsvis drar vi igång som planerat den 5 april. Nytt för i år är att klubben tillsammans med 606-förbundet anordnar ett träningsläger i Nynäshamn 23-24 april. Vi hoppas många deltagare, även 606-seglare från övriga klubbar. Här finns en gyllene möjlighet att inte bara träna fart och skaka av vinterrosten utan också att lära känna sommarens SM-vatten. Troligen under ledning av hemmasonen, segelmakaren och 606-legenden Björn Österberg.

Detaljer om träningen finns under fliken mer segling, eller klicka här. Såhär såg det ut för ett par år sedan. Nu börjar suget. Välkomna!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>