En vecka till premiär

Om bara sju dagar kickar klubben igång seglingsåret med tisdagsträningen. Islingeviken är isfri och flera båtar har redan börjat rulla mot Lidingö. Vi har fyra tisdagars träning att se fram emot, välkomna förstås även de båtar som inte kan vara med alla gånger. Läs mer här.

Missa heller inte träningshelgen i Nynäshamn. Här blir det inte bara träning utan även trimtips och landgenomgång av några av Sveriges bästa 606-seglare från North Sails. Dessutom kryddat med en rejäl tune up på söndagen. Anmäl båten här.

Och om fem veckor är det dags för Stockholms 606-cup. Mycket att se fram emot!

Starten har gått, foto Niklas Lundbäck

Starten har gått, foto Niklas Lundbäck

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>