Dags att börja planera för 2016

Planeringen inför nästa säsong är i full gång. Cupen kommer som vanligt seglas tisdagar mellan maj och september. I april blir det träning och träningsläger. Vår egen regatta går första helgen i september, följt av den nya lördagsserien helgerna därpå. Lagsammansättning för Allsvenskan pågår, är du intresserad men ännu inte anmält dig så gör det här.

606-förbundet ligger inte på latsidan. Nu går det att anmäla sig till 2016 års regattor. Missa inte SM i Nynäs som kommer bli årets höjdare, och kanske den största 606-regattan på många år. Anmäl dig på förbundets hemsida.

Styrelsen vill önska alla ett gott slut på året och ser fram emot 2016. Vi ses!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>