Dags att börja planera för 2016

Planeringen inför nästa säsong är i full gång. Cupen kommer som vanligt seglas tisdagar mellan maj och september. I april blir det träning och träningsläger. Vår egen regatta går första helgen i september, följt av den nya lördagsserien helgerna därpå. Lagsammansättning för Allsvenskan pågår, är du intresserad men ännu inte anmält dig så gör det här.

606-förbundet ligger inte på latsidan. Nu går det att anmäla sig till 2016 års regattor. Missa inte SM i Nynäs som kommer bli årets höjdare, och kanske den största 606-regattan på många år. Anmäl dig på förbundets hemsida.

Styrelsen vill önska alla ett gott slut på året och ser fram emot 2016. Vi ses!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>