Finland svenska mästare

SM är avgjort och vanns av FIN 18 med Staffan Lindberg och Emil Nordlund, grattis! Tvåa kom flerfaldiga svenska mästarna 559 Ek, Ek och Kilsäter, och på bronsplats kom den andra finska deltagaren FIN 44 Rönnberg och Berg.

Bästa S606K-båt blev 449 Karin, Per och Maud på en hedrande åttondeplats. Deras bästa placering någonsin på ett SM, stort grattis! I övrigt var det inte S606K:s mästerskap, klubben brukar ha ett antal båtar inom topp tio men inte i år. Vi siktar på storartad comeback nästa år i Nynäshamn. Men redan nu är det dags att börja planera för S606K regatta om fyra veckor. Bryt ihop och kom igen, alla ska med.

Ses på tisdag!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>