Finaldags i Allsvenskan

Idag inleds finalhelgen av Allsvenskan. S606K har gått som en raket och ligger på delad andraplats, men denna gång är det ettLogga Allsvenskan helt nytt team som seglar för klubben så allt kan hända. Seglingarna går på Grötö utanför Göteborg. Prognos 10-15 m/s idag, hård till mellanvind lördag, mellanvind söndag.

Teamet består av Mårten Agneskog och Michael Schibbye från 488, och Jonas Fogde och Sam Victorin från 832. Ett lätt men rutinerat gäng som kommer få kämpa i de friska vindarna. Och ikväll ansluter coach, reserv- och shoreteamet, de Allsvenska rävarna Gunnar Alaeus, Peter Pohl och Johan Wallinder.

Följ seglingarna här:

De två främsta klubbarna får åka till Champions League på Sardinien i höst, de tre sista åker ur serien och får kvala till nästa år. Ställningen inför helgen:

Skärmavbild 2015-08-18 kl. 03.14.05

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>