Trevlig sommar!

Trettio 606:or vilar sig i form i Islinge inför cupens återstart 4 augusti. Fem tisdagar har vi kvar, sedan kröns S606K-säsongen med höjdpunkten Stockholms 606-regatta. Gå gärna in och anmäl båten redan nu. Anmälan är inte bindande men vi räknar med att regattan fortsätter vara en av landets största entypskappseglingar. Innan dess finns förstås höjdaren SM. Hela 57 anmälda, och än finns chansen att vara med. Kolla in SM-sajten här.

Några få båtar har ännu inte dykt upp på Islinge i år. Två av dem har hoppat av och landplatsen givits till glada seglare från kön. Övriga, kom ihåg att båten ska starta minst fem tisdagar för att vara garanterad plats nästa säsong.

IMG_1481 (2)

S606K vill önska alla en fin sommar med mycket segling. Vare sig det är i en 606 eller annat.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>