Halvtid i Stockholms 606-cup

Sju tisdagar genomförda, sex återstår. Med en borträknad är det kända namn i toppen, inte oväntat ligger klubbens svenska mästare från 2012 Pelle och Anders klart först. Men tvåorna Peter och Hans går inte att räkna bort, de seglar jämnt och Peters formkurva från Allsvenskan håller i sig. På tredje plats ligger årets raket, veteranen Björn B med sonen Jonas. Efter dem är det ett getingbo och mycket kommer hända under resten av säsongen. Sammanlagda resultat finns här.

På tisdag är sista cupseglingen innan sommaruppehållet, dessutom gastarnas pokal då rorsman och gast byter plats. Sedan bjuder klubben på after sail med korvgrillning, folköl och bubbelvatten. Till dess önskar vi alla seglare en riktig glad midsommar!

Placering Segelnr Namn Rorsman Gast Poäng
1 918 Rededge Pelle Nihlmark Anders Edbladh 17
2 905 Out of Control Peter Pohl Hans Guste 27
3 428 Tung XIII Björn B Gustavsson Jonas Lindberg 31

 

1 kommentar tillHalvtid i Stockholms 606-cup

  • Pelle

    Sam och Jonas glider fram med en jämn serie. Och Niklas och Simon börjar bli varma. Kan bli hårt framöver!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>