Framgångar i Uppsala

USS-regattan seglades i strålande väder lördag och avslutades med lätta vindar söndag. Vann gjorde comebackande förra svenska mästaren Kjellberg med Eriksson i Uppsalabåten 834. På en stabil andraplats kom S606K:s Hans Guste och Peter Pohl i 905, och trea ännu en S606K-båt med Björn Gustavsson och Jonas Lindberg i 428. Grattis!

Övriga resultat från S606K var 896 Litoft/Alaeus på åttonde, och 424 Malmberg/Feldtmann på en femtonde plats. På sjätte plats finns dessutom 430 Nettelbladt/Dismo, som dock seglade för annan klubb under helgen.

Rapport och detaljerade resultat finns på 606-förbundet.se.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>