Dags för gastarnas pokal

Imorgon är sista tisdagen innan sommaruppehållet i Cupen. Dessutom är det gastarnas kväll, då ordinarie besättningar byter plats ombord. Nyttigt att få byta perspektiv, och kan skapa större förståelse, och ännu starkare vänskapsband, över storskotskenans gräns.

Anmäl er gärna uppe till höger. För er som inte seglat så mycket i år, tänk på att så länge det är kö till landplatserna så är det bäst att delta minst fem tisdagar under säsongen. Och det är vad som återstår när Cupen startar igen första tisdagen i augusti.

Om vädret tillåter bjuder klubben på after sail med korvgrillning på TBK:s hamnplan efter seglingarna. Vi ses!

Uppdatering tisdag kl 13:30: After Sailen uppskjuten till augusti pga regn. Seglar gör vi förstås ändå.

DSC_5746

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>