Totalen i Stockholms 606-cup

Nu finns en totallista för Cupen. Idel kända båtar i toppen där 918 kopplat ett grepp om förstaplatsen. Men det är många som vill utmana, dessutom väntar vi fortfarande på ett par riktigt vassa båtar, till exempel förra årets vinnare Lundberg/Rodebäck som i år kommer segla 357, och flong nya 932 med Angsell/Gadman. Sammanlagt har 32 båtar startat, snittet hittills ligger på 21,67 båtar. Samma snitt som hela förra säsongen, vilket är ett rekord som är till för att slås. De tre tisdagar som seglats har det regnat mer eller mindre, men nästa tisdag skiner solen. Vi ses då!

Du hittar den sammanlagda listan här, omgångarna finns här.

DSC_2143

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>