Stockholms 606-cup 4 | Resultat

Ännu en härlig kväll med 24 startande båtar. Först stiltje, men till första start kom vinden med ett rejält vänstervrid. Resten av kvällen verkade vinden komma från vänster, men till sista blev det höger istället. En inte helt lätt spelplan för vare sig seglare eller funktionärer. Men tre race blev det, och flagga S behövde inte åka upp trots avtagande vind i sista. Och en hel del fina moln fick vi se. Tack till kvällens funktionärer Simon och Niklas från 896, er båt är väl värd sin fjärdeplats!

[table id=29 /]

IMG_1281 IMG_1289 IMG_1294 IMG_1296

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>