Stockholms 606-cup 3 | Resultat

Lite regn har väl aldrig hindrat oss? Eller var det på grund av vädret som bara arton båtar startade ikväll? Oavsett så fick vi bra vindar som skiftade och puffade på traditionellt Islingemanér. Men banorna funkade finfint, allra bäst för nya konstellationen Michael och Linn i 430, grattis! Och välkommen Pelle i 918, som tillsammans med Anders visade var skåpet ska stå, bara man inte har för bråttom i starten. Och tack till kvällens stelfrusna funkisar Micke och Mogge från 488. Er båt var ute och grosshandlade ikväll men ni får er mycket välförtjänta fjärdeplats i totalen.

Imorgon ska det sluta regna, och till helgen är en det en stor seglingshelg. Premiär för Rikscupen i 606 i Hjo, och för Allsvenskan i Saltis. Förhoppningsvis kommer S606K dominera på båda.

[table id=27 /]

19maj1

19maj2 19maj3 19maj4 19maj5

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>