Stockholms 606-cup 1 | Resultat

Vilken kväll! Jämngrått, kyligt och puffigt mellan 3-7 m/s. Perfekta förhållanden på Lilla Värtan. Målsättningen med minst båtar tjugo startande uppfylldes. Tre snabba intensiva race blev det. Första inleddes med en massiv tjuvstart vilket gav svartflagg resten av kvällen. I första blev det även några förskjutningar då ena kryssgatebojen drev och en av länsgatebojarna togs på en tråltur. Men resten av racen gick utan större incidenter och kryssgaten fungerade och gav många möjligheter att vinna eller försvinna.. Vann gjorde 918 med Världens Mest Rutinerade 606-seglare ombord, Anders Edbladh med Björn Österberg som gästande rorsman i Pelles frånvaro. Grattis! Tvåa kom starka far och son Gustavsson/Lindberg i 428, trea Nyberg/Wallinder i 349 som blir att räkna med i år.

Stort tack till funktionärer Guste/Pohl, som trots krånglande båt och drivande bojar lade finfina banor och höll ett mycket föredömligt tempo mellan seglingarna. De får en fjärdeplats som tack. Och tack alla seglare som dök upp och gjorde säsongspremiären till en fest!

[table id=24 /]

DSCN0232 DSCN0238 DSCN0249 DSCN0255

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>