Rätt siffror i seglen

DSC_2203 (1)

Snart dags för vårens sista träning, sedan återstår tune up-segling på söndag innan årets upplaga av Stockholms 606-cup drar igång. Ryktet säger att träningen har varit bättre än på länge, och att försprånget för deltagarna kan visa sig vara ointagligt för oss övriga.

Lite kom ihåg:

Segel ska ha rätt siffror, inklusive spinnaker. Passa på att klistra eller tuscha lite om segelnumren inte stämmer med båtnummer. Det gör det enklare för alla inblandade i Cupen.

Tänk också på att kajen inte är en parkeringsplats. Det börjar bli riktigt trångt där nu, tanken är att enbart båtar som används ska kunna stå där fram till 11 maj då vi kan rulla in på TBK. Båtar på kajen ska parkera riktigt tätt, i dubbla led, så kajen är nåbar för lastbilar och båtar.

En vecka kvar till den första av tretton gyllene tisdagar!

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>