Anmälan till Rikscupen öppnad

606-förbundet ligger inte på latsidan. Redan femtio båtar anmälda till SM i Lidköping, och nu har anmälan till övriga regattor i årets FSE Robline 606 Cup 2015 öppnat.

FSE-Robline-606-Cup-framsidan-210pxl

Säsongen bjuder på besök i Hjo, nästgårds till Grönköping, följt av seglingar utanför lärdomsstaden Uppsala där vindarna är lika oförutsägbara som på Lilla Värtan, förstås följt av Stockholm 606-regatta på Stora Värtan, avslutat med segling i glada Hudiksvall. Det bäddar för en intensiv säsong, 2015 kommer bli ett toppenår för 606-klassen!

Klassen växer och det är vi seglare som gör att 606 blir landets största kappseglingsklass 2015. Viktigast för oss i S606K är förstås att delta i vår egen regatta, men ju fler som kommer på övriga Rikscupseglingar, och SM, desto roligare.

Läs mer om Rikscupen och anmäl dig här.

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>