Anmälan till Rikscupen öppnad

606-förbundet ligger inte på latsidan. Redan femtio båtar anmälda till SM i Lidköping, och nu har anmälan till övriga regattor i årets FSE Robline 606 Cup 2015 öppnat.

FSE-Robline-606-Cup-framsidan-210pxl

Säsongen bjuder på besök i Hjo, nästgårds till Grönköping, följt av seglingar utanför lärdomsstaden Uppsala där vindarna är lika oförutsägbara som på Lilla Värtan, förstås följt av Stockholm 606-regatta på Stora Värtan, avslutat med segling i glada Hudiksvall. Det bäddar för en intensiv säsong, 2015 kommer bli ett toppenår för 606-klassen!

Klassen växer och det är vi seglare som gör att 606 blir landets största kappseglingsklass 2015. Viktigast för oss i S606K är förstås att delta i vår egen regatta, men ju fler som kommer på övriga Rikscupseglingar, och SM, desto roligare.

Läs mer om Rikscupen och anmäl dig här.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>