S606K 2015

Inför det nya året vill Stockholms 606-klubb uppmärksamma följande, och länka till mer för den intresserade:
  • Träning – för ringrostiga och intresserade anordnas träning under april.
  • Stockholms 606-cup – sker under 13 tisdagar mellan maj och september, uppehåll under juli.
  • Stockholms 606-regatta – går den 5-6 september och återvänder till Viggbyholm.
  • Landplatser – medlemmar med landplats kan ha båten innanför TBK:s grindar mellan 11 maj och 18 september.
Om några dagar kommer räkningen för medlemsavgifter 2015, läs mer här. Betalning ska vara klubben tillhanda senast 31 januari 2015.
I samband med medlemsavgifterna betalas ber vi alla medlemmar att uppdatera personuppgifter, med adress, mejl, mobil och nytt för i år även personnummer. Detta för att underlätta administrationen samt stödja Svenska Seglarförbundet, vars bidrag från Riksidrottsförbundet till stor del baseras på antal registrerade medlemmar i systemet IdrottOnline som kräver personnummer. Läs mer här. Att lämna sitt personnummer till klubben är inget konstigt, de flesta idrottsföreningar kräver det. Men vi vill betona att det är frivilligt.
I övrigt önskar vi att ni haft en god jul och ser fram emot ett härligt seglarår. Vi hoppas på ännu ett rekorddeltagande i cupen, och att ännu fler klubbmedlemmar seglar klubbens regatta och även resten av Rikscupen för 606. Vi kan under 2015 se fram emot ett antal höjdarevenemang med mycket kryssgate.
Gott nytt år alla seglare!

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>