Inför jubileumsregattan

Det drar ihop sig till S606K Decennial, klubben tioårsjubileum med regatta och middag den 15 november. Femton besättningar är klara och kommer segla i fem båtar som vi fått låna av medlemmar. Lotten avgör vilka båtar teamen får segla, dock aldrig sin egen. Det blir korta race med snabba besättningsbyten ute på sjön, vi har en RIB som skjutsar besättningarna till båtarna. Mellan racen kan besättningarna stå på land och följa det som händer på sjön, äta medhavd matsäck eller värma sig i TBK:s klubbstuga som vi har tillgång till hela dagen. Sedan blir det after sail följt av middag som klubben står för.

Första start 10:00, en grundserie följt av semifinal och en final innan solen går ner där vinnaren tar hem allt. Schema och seglingsföreskrifter ges på morgonen innan start. De besättningar som är klara har fått mejl om vad som gäller. Övriga medlemmar är förstås hjärtligt välkomna att komma och vara med på land. Hör av er till Hans eller Jonas om ni vill vara med på middagen, det finns några platser kvar.

Hans Guste, hansguste(at)gmail.com, 070-5864334

Jonas Fogde, jonas.fogde(at)gmail.com, 070-2970223

Glöm heller inte att vi har årsmöte tisdagen därpå, den 18:e. Därefter inträder vintervilan.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>