Sthlm 606 Cup 13 | Vilken final!

27 båtar kom till start. 27! Det är det största deltagarantalet i Stockholms 606-cups historia. Större än de flesta kölbåts-SM. Vädret gjorde det fulländat, 3-7 m/s från sydväst, sommarvärme och segling mot en mäktig solnedgång. Stort grattis till Thomas Lundberg och Joakim Rodebäck i 890 som redan innan kvällen var klara cupsegrare. Det hindrade dem inte från att vinna ikväll igen, en bedrift de gjort hela nio gånger under säsongen. Av tretton möjliga. Hatten av!

Kring andraplatsen var det tajtare, Pelle Söderberg och Mikael Bokell i 203 lyckades till slut hålla undan för jagande Peter Pohl och Hans Guste i 905. Det var mästerskapstakter med ständig bevakning och täckning dem emellan. Grattis till båda! Och till alla andra som deltagit i säsongens tisdagsseglingar, ikväll var alla vinnare. Vi är Sveriges största och mest aktiva entypsflotta.

Tack till kvällens funktionärer från 822, Jonas och Gunnar hanterade både kryssgate och trängsel med bravur.

[table id=22 /]

Nu ser vi fram emot helgens NoM. Ser ut att bli högtrycksväder, sol och lagom med vindar.

bild (2)

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>