NoM & Stockholms 606-regatta

Thomas Lundberg och Joakim Rodebäck värdiga vinnare efter mästardoppet.

Thomas Lundberg och Joakim Rodebäck värdiga vinnare efter mästardoppet.

Årets regatta är avslutad. Det blev en strålande tillställning med svaga till mellanvindar på perfekta banor i  högsommarvärme. Stort tack till Nynäshamns SS för fantastiska arrangemang och service på land, och finfin hantering på sjön. Och tack till seglingsledningen med Patrik Schander i spetsen för perfekta banor, klockrena kryssgater och förträfflig tidshållning. Tack till domarteamet som fick ganska lite att göra, kanske just för att de var överallt på banan.

Nordiska mästerskapen blev inofficiella då för få deltagare dök upp från våra grannländer. Vinnare och därmed inofficiella Nordiska mästare, men officiella Stockholmsmästare, blev Thomas Lundberg och Joakim Rodebäck i SWE 890. Tvåa Pelle Nihlmark och Anders Edbladh i SWE 918, trea Håkan Karlsson och Johan Ericsson i SWE 886. Bästa dambåt SWE 424 Polly Malmberg/Melissa Goicochea, bästa mixed SWE 357 Måns, Nina och Mattias Gustavsson, bästa ungdomsbåt SWE 008 Jacob Jannering/Cornelia Andersson. Bästa ickesvenska båt FIN 22 Robert Segerkrantz/Johan Hjelt. Bra seglat alla!

Alla resultat finner du här. Bilder från regattan finns på facebook.

 

1 kommentar tillNoM & Stockholms 606-regatta

  • Pelle SWE 918

    Det var verkligen en fantastiskt fin helg och regatta! Väldigt trevligt och välordnat.Tack Sam, du koordinerade allt perfekt.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>