Anmäl dig till Lidköping

Än finns möjlighet att anmäla sig till avslutningen av rikscupen i 606. Kinneviksregattan i Lidköping är sedan länge en uppskattad avrundning av säsongen i början av oktober. Fina seglingsvatten, kort utsegling, bra banor och inte minst trevlig miljö och samvaro på land gör regattan till många 606-seglares favorit. I år bjuds på ett ovanligt generöst prisbord fyllt av nyttopriser som samtliga deltagare har chans att få med hem. 2015 år går dessutom SM i Lidköping så här finns en finfin möjlighet att lära känna nästa års mästerskapsvatten.

Läs mer och anmäl dig på förbundets hemsida här22 24 25 båtar anmälda hittills.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>