Anmäl dig till Lidköping

Än finns möjlighet att anmäla sig till avslutningen av rikscupen i 606. Kinneviksregattan i Lidköping är sedan länge en uppskattad avrundning av säsongen i början av oktober. Fina seglingsvatten, kort utsegling, bra banor och inte minst trevlig miljö och samvaro på land gör regattan till många 606-seglares favorit. I år bjuds på ett ovanligt generöst prisbord fyllt av nyttopriser som samtliga deltagare har chans att få med hem. 2015 år går dessutom SM i Lidköping så här finns en finfin möjlighet att lära känna nästa års mästerskapsvatten.

Läs mer och anmäl dig på förbundets hemsida här22 24 25 båtar anmälda hittills.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>