Sthlm 606 Cup 11 | Resultat

Världspremiär för de flesta av oss att segla med kryzzgate. Det gick utan större incidenter i den friska sydvästliga vinden. En jämn vindriktning gav den extra banläggaren vid nya gaten mindre att göra än befarat. Det var vindstyrkan som pendlade, mellan 3-11 m/s.

Kvällens dominant blev Martin och Pär i 896. Säsongens dominant 890 kommer få nöja sig med funktionärens fjärdeplats, tack för fin bana och snällt startförfarande där svartflaggan inte permanentades utan plockades fram först efter varje massiv tjuvstart.

Hela 25 båtar startade ikväll. Det är all-time-high! Fortsätter vi så blir det rekord i år. Igen.

[table id=19 /]

Kvällens funktionärer Jocke och Thomas från 890 ledde skepparmötet.

Kvällens funktionärer Jocke och Thomas från 890 ledde skepparmötet.

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>