SM igång!

Idag startade SM i Hjo. Dags för en S606K-båt att bärga hem guldet för andra gången? Tune-up racet igår vanns av Micke och Mogge i 488. Fler som kan vara med i topp från klubben är förstås överlägsna S606-cupledaren 890 med Thomas/Mathias, 837 med Rickard/Ebba/Fredrik, 896 med Martin plus gast, 905 med Peter/Hans samt 918 med Pelle/Anders. 918 var första båt från klubben att vinna SM, på Marstrand 2012. Men fler kan vara uppe och hugga bland dussinet båtar från klubben, varav två seglar under annan klubbflagg.

Lycka till alla S606K-seglare! Och alla andra förstås. Resultat kommer förhoppningsvis här.

Tune-up i Hjo. Foto Rolf Olsson.

Tune-up i Hjo. Foto Rolf Olsson.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>