Mariehamnsregattan avgjord

Den gångna helgen var det regatta på Åland. S606K representerades av Hans Guste och Peter Pohl i SWE 905. Enligt arrangören bjöd lördagen bjöd på svaga till måttliga vindar som under hela dagen växlade kraftigt, vilket gav både arrangörer och seglare huvudbry. Söndagen bjöd på starkare vindar, men fortsättningsvis växlade vindriktningen kraftigt.

Ålänningarna är svåra att tas med på hemmavattnen och hemmaseglare belade de nio första platserna. Vann gjorde Thomas Hallberg och Micko Karlsson som därmed försvarade sin vinst och NoM-titel från förra året. Bästa ickeåländska båt blev 905, bra gjort!

Alla resultat här.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>