Uppdaterad logotyp

Ny logo 2014 litenDet började med att klubben ville trycka upp klistermärken. Loggan som klubben använt, med Stadshustornet i bakgrunden, gick inte att hitta högupplöst trots långtgående efterforskningar . Istället har klubben nu en uppdaterad version, med stockholmssymbolen S:t Erik mot bakgrund av 606-märket.

Vi har låtit trycka upp dekaler att sätta på bilar, båtar mm. De ser ut ungefär som till vänster, 10 x 10cm. En annan version kommer att klistras på alla trailers, där vi tänkte låta båtägare komplettera med segelnummer och telefonnummer.

Klistermärken kommer delas ut under tisdagarna framöver.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>