Uppdaterad logotyp

Ny logo 2014 litenDet började med att klubben ville trycka upp klistermärken. Loggan som klubben använt, med Stadshustornet i bakgrunden, gick inte att hitta högupplöst trots långtgående efterforskningar . Istället har klubben nu en uppdaterad version, med stockholmssymbolen S:t Erik mot bakgrund av 606-märket.

Vi har låtit trycka upp dekaler att sätta på bilar, båtar mm. De ser ut ungefär som till vänster, 10 x 10cm. En annan version kommer att klistras på alla trailers, där vi tänkte låta båtägare komplettera med segelnummer och telefonnummer.

Klistermärken kommer delas ut under tisdagarna framöver.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>