Premiär för Rikscupen

Till helgen är det premiär för Rikscupen i 606. Regattan i Gävle är en klassiker i 606-sammanhang och seglas samtidigt som en cupsegling i OK-jolle. S606K har tre båtar på plats, 242 med debutanterna Vasilij Gunnermark/Mats Höglund och 896 Martin Angsell/Pär Johansson. 933 seglar för GKSS men Hans Eckerström/Ola Burmark är S606K-are.

Det ser ut att bli en riktigt fin helg för segling och vi önskar alla seglare ett stort lycka till. Favoriter är Angsell/Johansson som vann i Gävle förra året och har vunnit Rikscupen totalt de två senaste åren. Fler seglare från klubben borde kunna ta sig till Rikscupregattorna, det är alltid välordnade och trevliga arrangemang och man får segla utanför skogen med renare vindar och rentav kanske lite sjö.

Tajt start

Följ regattan på Gefle SS hemsida.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>