Årets cupfunktionärer

FunktionärsJonas

Utan funktionärer ingen segling. Nu är schemat satt för vilka besättningar som är cupfunktionär respektive kranansvarig vid årets tretton cupseglingar. Notera datumet i din kalender. Du hittar schemat och annan information här.  Om ni har förhinder den aktuella tisdagen ber vi er kontakta någon av de andra funktionärerna för att se om ni kan byta kväll.  Har du andra funderingar kring funkisskapet kan du kontakta Hans på tavling(at)s606k.se.

Förra säsongen lärde vi oss att det är omöjligt att vara ensam funktionär med tjugo plus båtar på startlinjen. Vi måste därför vara minst två funktionärer i tenderbåten vid varje cupsegling.

Styrelsen håller som bäst på med att putsa till resultatrapportering, seglingsföreskrifter och funktionärsinstruktioner för cupen. Ambitionen är att göra dem så enkla och tydliga som det bara går. Sen förra säsongen har vi nya bojar, flaggor och tuta. Vi återkommer när de är publicerade.

 

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>