Landplatsläget

Klubben kan glädja sig över att vi 2014 får hyra fem extra landplatser av TBK. Det innebär att vi kommer kunna ställa hela 35 båtar innanför grindarna när vi får tillgång till landplatserna under första halvan av maj.

Detta ställer nya krav på att vi parkerar båtarna närmare varandra samt att vi håller oss på rätt sida gränsen, vi måste lämna plats för TBK:s medlemmar också. Detaljer kommer framåt våren.

I och med utökningen av antalet platser kan vi även glädja oss åt att kölistan decimerats avsevärt. I höstas hade vi 16 intresserade i kö. 29 platser var tagna 2013, med utökningen kunde vi alltså ta in sex nya båtar. Allteftersom köande kontaktats under hösten har fem valt att tacka nej och två bett att få stå kvar i kön, men till 2015. Det innebär att vi i dagsläget har en kö på tre intresserade.

Tänk på att landplats och andra avgifter ska vara betalda sista januari. Om någon med landplats under 2013 väljer att kliva av går platsen till kön. Glöm inte landplatsens sex budord:

  • Båtinnehavare får byta båt under säsongen
  • Säljer båtägaren båten utan att köpa ny båt så förloras landplatsen
  • Rätt till landplats följer inte med båten om den säljs
  • Landplatsinnehavare får ej hyra ut sin landplats
  • Avgifter ska betalas i tid (2014-01-31)
  • För att vara garanterad landplats 2015 krävs att båten deltar i minst fem cupkvällar

 

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>