SWE 896 vinnare av Kinneviksregattan och Rikscupen! Igen!!

S606K-båten 896 med Martin Angsell och Pär Johansson vann Kinneviksregattan i helgen. Lördagens seglingar avslutade även årets Rikscup i 606 där 896 utmanades främst av S606K-båten 886, under annan flagg, med Håkan Karlsson och Johan Säwensten ombord. 896 andraplats på lördagen räckte till en förstaplats i Rikscupen, som Martin och Pär även vann förra året. 886 slutade på andra plats i cupen och tredjeplatsen togs av Lidköpingsseglarna far och son Apelberg. Stort grattis från hela S606K! Och till alla övriga från klubben som deltog i Lidköping.

Resultat från Kinnevik här, och slutresultat för Rikscupen här.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>