Ekerö KM

Åtta båtar tog sig i kylan ut till Ekerö, varav tre från klubben även om Simon & Niklas i 869 som klubbmästare valde att segla för båtens hemmahamn Ekerö. Det blev fyra korta race i svaga vindar som byggde på upp mot fyra m/s efter hand. Tätt mellan båtarna och slutsegrare blev 271, Helsingborgsbåten som flyttat till Södertälje och körs av nygamla 606-seglarna Peter och Helena Lindström. Grattis! Tvåa blev 869 som därmed behöll klubbmästartiteln, trea fjolårsvinnarna Jonas och Sam i 832. Polly i 424 med ny gast i form av svärdottern slutade sjua. Resultatlista finns här.

Traditionsenligt bjöds på varm ärtsoppa och annat gott efter seglingarna. Tack Ekerö BK för en fin avslutning på 606-säsongen.

Lämna ett svar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>